Пляцок"Багач"
- 1 ст. цукру
- 2 яйця
- 8 ст. л .топленої маргарини
- 10 ст. л .пареного молока
- 1 пачка ванільки
- 1 ст. л. амоняку
- 3 ст. муки
Для макової паляниці:
- 1 ст. л. меду
- 1 ст. цукру
- 5 яїчок
- 150 гр. топленої маргарини
- 2 ст. меленого маку
- 1 ст. л. крохмалю
- 2 ст. л. муки(повні)
- 1 ст. л. порошку до печева
- 4-5 яблук
Для сирної паляниці:
- 1 кг сиру
- 7 яєць
- 400 гр. цукру
- 150 гр. масла
- 2 ст. л. манки
- 2 ст. л. крохмалю
- 1 ст. л. порошку до печева
- ізюм
Крем:
- 6 жовтків
- 0,5 л молока
- 2 ст. цукру
- 1 ст .л. крохмалю
- ванілька
- 400 гр. масла
Для білого тіста: яйця збити з цукром. Додати молоко і розтоплений маргарин, добре вимішати. Додати сухі інгредієнти і замісити тісто. Розділити на 3 частини. Розкачувати на дошці тонкі паляниці і пекти.
Для макової паляниці: Жовтки розтерти з цукром, додати мед, маргарин і добре розтерти. Додати збиті білки і вимішати. Додати сухі інгредієнти і вимішати. На бляшку розкласти порізані дольками яблука, зверху на них викласти макове тісто. Пекти 40-50 хвилин.
Для сирної паляниці: сир перемолоти, додати жовтки, розтоплене масло,манку, крохмаль, порошок до печева і все добре вимішати. Білки збити з цукром і викласти до сиру, перемішати. Додати ізюм і вимішати. Пекти 1 годину.
Для крему: жовтки збити з молоком і поставити на вогонь. Крохмаль змішати з цукром і ванількою. Коли молоко почне кипіти, всипати по трошки суху суміш і постійно помішувати. Варити до легкого загустіння. Масло збити в пухку масу і додати по трошки заварений охолоджений крем.
Біла паляниця+крем+сирна паляниця+крем_біла паляниця+крем+макова паляниця+крем+біла паляниця.
Прикрасити за бажанням.
Прикрасити за бажанням.
Коментарі
Дописати коментар