КОКОСОВИЙ З КИСЕЛЕМ
Тісто:
Взбити яйця (6 ш) з цукром (250 г) в білу густу піну. Додати сметану (4 ст л) порошок для випічки (6 г) розтоплене масло(200 г) акуратно перемішати в кінці додати муки (260 г). Поділити на 2 частини. В одну додати пачку киселю у другу 80 г кокосової стружки. Спекти два коржі при 180 гр розрізати кожний на дві половини.
Взбити яйця (6 ш) з цукром (250 г) в білу густу піну. Додати сметану (4 ст л) порошок для випічки (6 г) розтоплене масло(200 г) акуратно перемішати в кінці додати муки (260 г). Поділити на 2 частини. В одну додати пачку киселю у другу 80 г кокосової стружки. Спекти два коржі при 180 гр розрізати кожний на дві половини.
Крем маковий:
Заварити пудинг на 300 г молока з 150 г цукру охолодити. взбити 150 г масла ввести пудингову масу додати 70 г меленого маку.
Заварити пудинг на 300 г молока з 150 г цукру охолодити. взбити 150 г масла ввести пудингову масу додати 70 г меленого маку.
Білий шоколадний крем:
На водяній бані розтопити згущене молоко ( 200 г), масло (30 г ), білий шоколад (120 г), розмішати. Забрати з водяної бані і дати охолонути. Окремо приготувати желатинову суміш ( швидкорозчинний желатин 20 г залити кипяченою водою 50 г прогріти, но не кипятити, перемішати).Желатинову суміш ввести в шоколадну і перемішати. Збити вершки ( 300 г) і додати в шоколадну.
На водяній бані розтопити згущене молоко ( 200 г), масло (30 г ), білий шоколад (120 г), розмішати. Забрати з водяної бані і дати охолонути. Окремо приготувати желатинову суміш ( швидкорозчинний желатин 20 г залити кипяченою водою 50 г прогріти, но не кипятити, перемішати).Желатинову суміш ввести в шоколадну і перемішати. Збити вершки ( 300 г) і додати в шоколадну.
Збирати:
Корж з киселем, маковий крем, кокосовий корж, білий шоколадний крем, кокосовий корж, маковий крем, корж з киселем.
Корж з киселем, маковий крем, кокосовий корж, білий шоколадний крем, кокосовий корж, маковий крем, корж з киселем.
Коментарі
Дописати коментар