Пісний чізкейк


  • Соєвий сир тофу - 300 г
  • Борошно пшеничне - 1 ст.
  • Вода - 300 мл
  • Авокадо - 3 шт.
  • Лайм - 3 шт.
  • Кокосове молоко - 400 мл
  • Коричневий цукор - 1,5 ст.
  • Розпушувач тіста - ½ пакетика
  • Рослинна олія - 50 мл
  • Агар-агар - 2,5 ст. л.
  • Ванільна есенція - 1 ч. л.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Для тіста змішайте 200 мл кокосового молока, рослинну олію і півсклянки цукру. Введіть борошно і розпушувач. Форму для випікання (бажано діаметром 26 см) змастіть маслом, перекладіть тісто. Випікайте 25-20 хвилин, після дайте охолонути.
Тепер замочіть агар-агар у воді. Зніміть цедру з половини лайма, вичавите сік з двох. Сік змішайте з м'якоттю авокадо в однорідну масу.
Решту 200 мл кокосового молока змішайте з тофу, склянкою цукру, додайте есенцію і цедру лайма. Суміш нагрійте на вогні до 40-45 градусів, а після збийте блендером. Підігрійте агар-агар.
Змішайте кокосову масу з пюре з авокадо. Доведений практично до кипіння агар-агар вилийте в кокосово-авокадну начинку, перемішайте. Начинку вилийте поверх випеченого коржа і поставте в холодильник на півгодини. 

http://cookbook8382.blogspot.com/
https://www.facebook.com/
https://www.pinterest.com/cookbook/
https://twitter.com/
https://plus.google.com/

Коментарі

Популярні публікації