Пісний чізкейк
- Соєвий сир тофу - 300 г
- Борошно пшеничне - 1 ст.
- Вода - 300 мл
- Авокадо - 3 шт.
- Лайм - 3 шт.
- Кокосове молоко - 400 мл
- Коричневий цукор - 1,5 ст.
- Розпушувач тіста - ½ пакетика
- Рослинна олія - 50 мл
- Агар-агар - 2,5 ст. л.
- Ванільна есенція - 1 ч. л.
Тепер замочіть агар-агар у воді. Зніміть цедру з половини лайма, вичавите сік з двох. Сік змішайте з м'якоттю авокадо в однорідну масу.
Решту 200 мл кокосового молока змішайте з тофу, склянкою цукру, додайте есенцію і цедру лайма. Суміш нагрійте на вогні до 40-45 градусів, а після збийте блендером. Підігрійте агар-агар.
Змішайте кокосову масу з пюре з авокадо. Доведений практично до кипіння агар-агар вилийте в кокосово-авокадну начинку, перемішайте. Начинку вилийте поверх випеченого коржа і поставте в холодильник на півгодини.
http://cookbook8382.blogspot.com/
https://www.facebook.com/
https://www.pinterest.com/cookbook/
https://twitter.com/
https://plus.google.com/
Коментарі
Дописати коментар