Гарбузове каррі
Основа:
Для соусу каррі:
http://cookbook8382.blogspot.com/
https://www.facebook.com/
https://www.pinterest.com/
https://twitter.com/
https://plus.google.com/
Для соусу каррі:
- 100 г сочевиці червоної
- 2 середньої цибулі (очистити, крупно порізаної)
- 3 середньої Морква (крупно порізаної)
- 1 болгарський перець червоний (очищений від насіння, крупно порізаний)
- оливкова олія, без сильного аромату (або будь-яке рослинне масло)
- 6 зубчиків часника (очищений, крупно нарізаний)
- 70 г імбиру свіжого (очищений, нарізаний)
- 6 гілочок коріандр свіжий (нарізаний)
- 1 перець чілі червоний (очищений від насіння, нарізаний)
- 1 ч.л коріандр мелений
- 1 ч.л кумину меленого
- 1 ч.л кориці меленої
- 1 ч.л паприки
- 1 ч.л турмерики
- 1 ч.л гараму масала
- 1/2 ч.л чорного перцю меленого
- 400 г помідорів консервовані
- 200 мл кокосового молока консервованого
- близько 300 мл води
- сіль
http://cookbook8382.blogspot.com/
https://www.facebook.com/
https://www.pinterest.com/
https://twitter.com/
https://plus.google.com/
Коментарі
Дописати коментар