Попередньо підігрійте духовку до 180°C. Розріжте гарбуз навпіл і видаліть за допомогою ложки насіння. Розріжте гарбуз ще на кілька частин. Покладіть нарізаний гарбуз (сквош) в деко. Посипте мускатним горіхом, імбиром і корицею і полийте кленовим сиропом. Накрийте щільно деко подвійним шаром фольги і спечіть протягом 50 хвилин до м'якості. Тим часом займемося тестом. Покладіть тісто на чисту робочу поверхню і накрийте його харчовою плівкою. Тепер розімніть тісто за допомогою качалки, б'ючи нею по тісту. Розкочуємо тісто на корж товщиною 3 - 4 мм. Берем роз'ємну форму для торта діаметром приблизно 22 см, кладемо в неї наш корж, притискаємо його по краях форми зробивши бортик. Потім зріжте ножем краї тіста стирчить з бортів форми. За допомогою виделки виконайте кілька проколів в коржі. Перед тим як відправити тісто пекти в духовку, нам необхідно домогтися того, щоб тісто не впало з бортиків форми й зберегло необхідну форму. Для цього накрийте наше тісто харчовою плівкою і засипте зверху звичайним рисом. Прикрийте рис плівкою, щоб він не вивалився з форми. По закінченню 50 хвилин дістаємо з духовки нашу обсмажену гарбуз. Дозвольте шматочкам гарбуза охолодитися. Зараз можна поставити форму з тістом, притиснутим рисом, в духовку (пакет з рисом можна прибрати вже через 5 хвилин запікання). Запікаємо наосліп протягом 10 - 12 хвилин. Після цього заберіть форму в сторону. За допомогою ложки вийміть м'якуш гарбуза з оболонки. У Вас повинно вийти приблизно 600 г приготовленої м'якуші. Покладіть гарбуз в кухонний комбайн і перемішайте до отримання однорідної маси. Додайте 2 столові ложки цукру, яйця, вершки та добре перемішайте в комбайні. Перекладіть отриману суміш у форму і поставте в духовку на 45-50 хвилин. Через цей час дістаньте форму з духовки. Посипте торт цукровою пудрою, що залишилася. Подавати на стіл можна з вершками або морозивом. http://cookbook8382.blogspot.com/ https://www.facebook.com/ https://www.pinterest.com/ https://twitter.com/ https://plus.google.com/
Коментарі
Дописати коментар