Сода (або розпушувач для тіста) – 1.5 чайної ложки
У мисці змішуємо мелені кардамон, корицю, гвоздику, імбир. Всипаємо борошно. В іншій мисці за допомогою міксера розтираємо цукор з вершковим маслом. Слідом додаємо мед (бажано заздалегідь підігрітий) і яйце, продовжуємо збивати. Після чого додаємо борошняну суміш, додаємо соду або розпушувач і акуратно вимішуємо руками однорідне тісто, яке вже має придбати коричневий відтінок. Обертаємо тісто харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 2 години. Ставимо розігрівати духовку до температури 180 градусів. Охолоджене тісто розкочуємо за допомогою качалки в тонкий пласт. Беремо спеціальні формочки і вирізаємо печиво. Деко застеляємо пергаментним папером, акуратно викладаємо печиво і відправляємо запікатися в духовку хвилин на 5-7. Врахуйте, печива печуться дуже швидко, тому періодично заглядайте в духовку, і якщо побачите, що вони починають набувати золотистий відтінок, витягайте. Готове печиво остудити і перекласти на святкову тарілку. Заварюйте ароматний чай з лимоном і кличте сім'ю ласувати. http://cookbook8382.blogspot.com/ https://www.facebook.com/ https://www.pinterest.com/ https://twitter.com/ https://plus.google.com/
Коментарі
Дописати коментар