Перейти до основного вмісту
Англійські тонкі млинці
- Пшеничне борошно 150 г
- Куряче яйце (великих) 2 штуки
- Молоко 300 мл
- Вода 150 мл
- Сіль за смаком
- Рослинна олія за смаком
У мисці просійте борошно і дрібку солі. Зробіть в центрі отвір і розбийте туди яйця. Добре перемішайте. Влийте молоко і воду і знову добре перемішайте. Додайте 1 чайну ложку рослинної олії, перемішайте і відправте в прохолодне місце на 2 години. Добре розігрійте сковороду на середньому вогні, злегка змастивши олією. Випікайте тонкі млинці, наливаючи по 1 столовій ложці тіста і розподіляючи по поверхні, до готовності й золотистого кольору з обох сторін.
Коментарі
Дописати коментар