Перейти до основного вмісту
Гарбузові млинці з корицею
- Гарбуз 400 г
- Яйце куряче 2 штуки
- Пшеничне борошно 170 г
- Молоко 100 мл
- Меленої кориці за смаком
- Розпушувача ½ чайної ложки
- Мелений чорний перець за смаком
- Сіль за смаком
- Ванілін за смаком
- Цукор 50 г
- Цукрова пудра за смаком
Збити віночком молоко, яйця, борошно, цукор, корицю, ванілін, сіль, перець і розпушувач до однорідної маси. Гарбуз натерти на дрібній тертці, додати в тісто й отриману масу подрібнити в блендері до стану пюре. Посмажити на олії до золотистого кольору. Готові млинці посипати цукровою пудрою. До них можна подавати мед, збиті вершки, згущене молоко або сметану.
http://cookbook8382.blogspot.com/
https://www.facebook.com/
https://www.pinterest.com/
https://twitter.com/
https://plus.google.com/
Коментарі
Дописати коментар