Гарбузові млинці з корицею


  • Гарбуз 400 г
  • Яйце куряче 2 штуки
  • Пшеничне борошно 170 г
  • Молоко 100 мл
  • Меленої кориці за смаком
  • Розпушувача ½ чайної ложки
  • Мелений чорний перець за смаком
  • Сіль за смаком
  • Ванілін за смаком
  • Цукор 50 г
  • Цукрова пудра за смаком
Збити віночком молоко, яйця, борошно, цукор, корицю, ванілін, сіль, перець і розпушувач до однорідної маси. Гарбуз натерти на дрібній тертці, додати в тісто й отриману масу подрібнити в блендері до стану пюре. Посмажити на олії до золотистого кольору. Готові млинці посипати цукровою пудрою. До них можна подавати мед, збиті вершки, згущене молоко або сметану.
http://cookbook8382.blogspot.com/
https://www.facebook.com/
https://www.pinterest.com/
https://twitter.com/
https://plus.google.com/

Коментарі

Популярні публікації