ТРИ БАЖАННЯ

ДЛЯ МАКОВОГО ШАРУ:
  • 200г маку,
  • 2 яйця,
  • 4 ст.л. цукру,
  • 25 г родзинок(ізюму),
  • 5-6 горіхів,
  • 1 ст.ложка апельсинових цукатів.
ДЛЯ СИРНОГО ШАРУ:
  • 500 г сиру,
  • 2 ст.ложки сметани,
  • 1 пачка ванільного пудингу,
  • 3 ст.л. апельсинових цукатів,
  • 100г родзинок(ізюму) - бажано світлого і темного,
  • 3 яйця,
  • 5 ст. ложок цукру.
ДЛЯ ШОКОЛАДНОГО ШАРУ:
  • 4 яйця,
  • 8 ст. ложок борошна,
  • 4 ст. ложки темного какао,
  • 2\3 ч. ложки соди,
  • щіпка солі,
  • 6 ст.ложок цукру
ДЛЯ КРЕМУ:
  • 200 г сметани,
  • 1 ч. л. рочинної кави,
  • 1 яйце,
  • 1 ч. ложка борошна,
  • 4 ст. ложки цукру,
  • 200 г масла.
 Сир розтерти зі сметаною і цукром. Додати яйця, цукати, пудинг і родзинки. Все розтерти до однорідної маси. Мак запарити і тричі змолоти на м'ясорубці з горіхами. Додати родзинки, цукати, цукор і яйця. Все вимішати. Форму 15х30 см вистелити пергаментним папером. Викласти макову масу. Зверху – сирну. Залити все зверху шоколадною масою. Для шоколадної маси яйця збити з цукром в пишну масу, з допомогою міксера протягом 5-6 хвилин. Легко змішати з борошном, какао і розпушувачем. Випікати 35-40 хвилин при 190'С. Корж, що остигнув перевернути на пергаментний папір, посипану цукром і зняти з верхнього коржа пергамент. Для крему сметану розмішати з яйцем, кава і цукром. Заварити до густої маси. Остудити. Збити з маслом в пухку масу. Корж розрізати на 2 частини. На одну частину (маком вгору) намазати крем. Зверху поставити другу частину коржа маком вниз.

http://cookbook8382.blogspot.com/
https://www.facebook.com/
https://www.pinterest.com/
https://twitter.com/
https://plus.google.com/

Коментарі

Популярні публікації