Паризький коктейль
Для тіста:
3 ст. ложки меду
150 гр цукру
3 ст. ложки рослинної олії
180 мл гарячої води
500 гр борошна
1 ч. ложка соди
Для крему:
250 гр вершкового масла
600 мл молока
3 яйця
1 ст. ложки борошна
1 склянка цукру
100 гр лісових горіхів або мигдалю, подрібнити
Розігріваємо духовку до 180С. Перемішуємо мед, цукор, масло і воду, і ставимо на вогонь. Коли суміш закипить, знімаємо з вогню і додаємо борошно, змішане з содою. Тісто виходить заварне. Ділимо його на 6-7 частин, розгортаємо і випікаємо кожен корж до золотистого кольору. Форма може бути як кругла, так і квадратна. Розкатувати потрібно тонко, тісто не рветься. Яйця розтираємо з цукром, перемішуємо з борошном, розводимо холодним молоком і ставимо на вогонь, безперервно помішуючи, поки маса не загусне. Знімаємо з вогню, охолоджуємо і додаємо горіхи і ванілін. Коли крем майже охолоне, покласти масло і добре перемішати міксером. Мазати коржі краще ще теплим кремом. https://www.facebook.com/marynakusyk/
3 ст. ложки меду
150 гр цукру
3 ст. ложки рослинної олії
180 мл гарячої води
500 гр борошна
1 ч. ложка соди
Для крему:
250 гр вершкового масла
600 мл молока
3 яйця
1 ст. ложки борошна
1 склянка цукру
100 гр лісових горіхів або мигдалю, подрібнити
Розігріваємо духовку до 180С. Перемішуємо мед, цукор, масло і воду, і ставимо на вогонь. Коли суміш закипить, знімаємо з вогню і додаємо борошно, змішане з содою. Тісто виходить заварне. Ділимо його на 6-7 частин, розгортаємо і випікаємо кожен корж до золотистого кольору. Форма може бути як кругла, так і квадратна. Розкатувати потрібно тонко, тісто не рветься. Яйця розтираємо з цукром, перемішуємо з борошном, розводимо холодним молоком і ставимо на вогонь, безперервно помішуючи, поки маса не загусне. Знімаємо з вогню, охолоджуємо і додаємо горіхи і ванілін. Коли крем майже охолоне, покласти масло і добре перемішати міксером. Мазати коржі краще ще теплим кремом. https://www.facebook.com/marynakusyk/
Коментарі
Дописати коментар