Перейти до основного вмісту
Кантучіні
- Борошно — 220 г.
- Яйця — 2 шт.
- Мигдаль — 100 г.
- Мед — 1 ст. л.
- Картопляний крохмаль — 30 г.
- Цукор — за смаком
- Ванільний цукор — 10 г.
- Вершкове масло — 15 г.
- Сіль — 1 щіпка
- Гашена сода — 1 ч. л.
Вершкове масло розтопити і змішати з медом. Яйця розтерти з цукром, додати щіпку солі і ванільний цукор. Просіяти борошно, змішати з крохмалем, додати погашену соду, мигдаль, вершкове масло з медом і розтерті з цукром яйця. Замісити тісто. Отримане тісто загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин. Охолоджене тісто розділити на 4 частини, з кожної сформувати ковбаску, виваляти в цукрі і поставити в розігріту до 175°C духовку на 15 хвилин. Нарізати спечені кантучіні на невелике печиво і повернути в духовку на 10 хвилин.
https://www.instagram.com/cookbook8382/
Коментарі
Дописати коментар