Двошарова сирна запіканка з ягідним соусом.

Для першого шару:
    750 г сиру 5%
    2 яйця
    3 ст. л. манки
    3 ст. л. цукру
    ванілін або ванільний екстракт
    цедра 1 лимона
Для другого шару:
    300 г сметани
    50 г цукру
Для ягідного соусу:
    250 г будь-яких ягід
    2 ст. л. цукру
    пара крапель лимонного соку
    Збити яйця з цукром. Додати сир, цедру лимона, манну крупу, ванілін. Отриману суміш збити до однорідності і пишності. Викласти сирну масу в форму для запікання і випікати 20-25 хвилин в попередньо розігрітій до 175'С духовці. Поки випікається сирна основа, збити сметану з цукром для другого шару. Змастити запіканку сметаною з цукром і випікати ще 10 хвилин. Готуємо ягідний соус: ягоди промити, збити в блендері, поставити на вогонь, додати цукор, лимонний сік і проварити, поки цукор не розчиниться.

Коментарі

Популярні публікації