Аргентинське печиво «Альфахорес»
Для тіста:
- 2,5 склянки борошна
- 1 стакан крохмалю
- 200 г маргарину
- 3 жовтки
- 3-4 ст. л. рома
- 2 ч. Л. розпушувача
- 100 г цукру
Начинка:
1 банка вареного згущеного молокаДля прикрас:
1 склянка цукрової пудригоріхи подрібнені
Маргарин розтираємо з цукром. Додаємо жовтки, ром (необов'язково). Ретельно перемішуємо. Кладемо крохмаль і вводимо просіяне борошно з розпушувачем. Замішуємо НЕ липнуче до рук тісто. Розкачуємо тісто приблизно 0,4-0,5 мм. Вирізаємо кружечки діаметром 8 см. Випікаємо в духовці при 150 градусах 15-20 хвилин. Увага: печиво не повинно підрум'янюватися, після охолодження воно стає дуже крихким. Дістаємо з духовки, даємо охолонути. Змащуємо тонким шаром згущеного молока один кружечок. Зверху кладемо ще один. Обмащуємо згущеним молоком боки. Обвалюємо боки в горішках (можна також використовувати кокосову стружку). Присипаємо цукровою пудрою.
Коментарі
Дописати коментар