Аргентинське печиво «Альфахорес»

Для тіста:

  • 2,5 склянки борошна
  • 1 стакан крохмалю
  • 200 г маргарину
  • 3 жовтки
  • 3-4 ст. л. рома
  • 2 ч. Л. розпушувача
  • 100 г цукру

Начинка:

1 банка вареного згущеного молока

Для прикрас:

1 склянка цукрової пудри
горіхи подрібнені

Маргарин розтираємо з цукром. Додаємо жовтки, ром (необов'язково). Ретельно перемішуємо. Кладемо крохмаль і вводимо просіяне борошно з розпушувачем. Замішуємо НЕ липнуче до рук тісто. Розкачуємо тісто приблизно 0,4-0,5 мм. Вирізаємо кружечки діаметром 8 см. Випікаємо в духовці при 150 градусах 15-20 хвилин. Увага: печиво не повинно підрум'янюватися, після охолодження воно стає дуже крихким. Дістаємо з духовки, даємо охолонути. Змащуємо тонким шаром згущеного молока один кружечок. Зверху кладемо ще один. Обмащуємо згущеним молоком боки. Обвалюємо боки в горішках (можна також використовувати кокосову стружку). Присипаємо цукровою пудрою.
   https://www.facebook.com/marynakusyk/

Коментарі

Популярні публікації