Сорбет з червоних апельсинів
Складові:
- Сицилійські червоні апельсини - 10 шт.
- Мед - ½ ст.
- Вода - 1,5 ст.
Апельсини вимийте під гарячою водою й акуратно зріжте цедру (вона знадобиться для приготування). У невелику каструльку налийте воду, додайте мед і 1,5 ст. л. цедри. Постійно помішуючи, доведіть сироп до кипіння на невеликому вогні. Коли він стане в’язкий, зніміть. Видавіть сік одного апельсина. У решти плодів кожну скибочку очистіть від плівок. Скибочки перекладіть в комбайн, залийте соком і сиропом, збийте. Отриману суміш перекладіть в контейнер і відправте в морозилку не менше ніж на 5-6 годин.
https://www.facebook.com/https://www.pinterest.com/cookbook/
https://twitter.com/
https://plus.google.com/
http://cookbook8382.blogspot.com/
Коментарі
Дописати коментар