Полуничний тірамісу
- холуниця 200 г
- холодне молоко 0.5 скл
- нежирний сир 500 г
- гіркий шоколад 50 г
- заварена кава 2 ст л
- банани 2 шт
Полуницю та банани нарізати. У чаші міксера збити сир до консистенції крему. Влити 2 ст. ложки кави. Викласти 1/3 бананів на дно форми з плоским дном. Накрити першим шаром 1/3 полуниць, натертого шоколаду і суміші сиру. Таким чином викласти ще 2 шари, останнім має бути сир і натертий шоколад. Прикрасити полуницею. Поставити в холодильник мінімум на 4 години, краще-на ніч.
https://www.facebook.com/
http://cookbook8382.blogspot.com/
https://twitter.com/
https://plus.google.com/
https://www.pinterest.com/
Коментарі
Дописати коментар