120 гр сухофруктів (підійдуть будь-які за вашим вибором),
близько 120 гр вершкового масла,
дві плитки білого шоколаду (пористий шоколад для даного рецепту не підійде).
Вершкове масло слід заздалегідь, за кілька годин до приготування вийняти з холодильника для того, щоб воно розм’якшилося і стало кімнатної температури. Родзинки потрібно запарити протягом декількох хвилин в окропі. Волоські горіхи необхідно пропустити через м’ясорубку. Сухофрукти подрібнити, а шоколад розтопити на водяній бані (або ж мікрохвильовій печі). Розтоплений і трохи остиглий білий шоколад необхідно з’єднати з розм’якшеним вершковим маслом і гарненько перемішати, після чого додати до маси підготовлені горіхи, родзинки і сухофрукти, розмішати до однорідності і покласти все в холод приблизно на годину, щоб маса остигла. Після цього з маси сформувати плитку, яку потрібно загорнути у фольгу або ж у харчову плівку і покласти в морозильник на пару годин. Потім щербет порізати на порції, викласти на блюдо і зберігати в холодильнику. https://cookbook8382.blogspot.com/ https://www.pinterest.com/ https://plus.google.com/ https://www.instagram.com/ https://www.facebook.com/
Коментарі
Дописати коментар