Торт "Цариця Естер"
https://twitter.com/Тісто:
Крем:
Тісто: Взбити яйця і білки з цукром. Додати масло, асенсію, мак, просіяну муку з розпушувачем і з сіллю. Акуратно перемішати. Викласти на бляшку. Випікати 7-8 хв 200 градусів до золотистої скоринки. Накрити папером, звергу рушничком так дати охолонути. Розрізати на 3 полоски.
Крем:Змішати цукор, жовтки, молоко і крохмал. На маленькому вогні постійно помішуючи, довести до кипіння.Додати 80 г шоколаду цедру і сік лимона. Проварити до загустіння. Протерти через сито щоб не було грудочок, охолодити.
Взбити вершки і сметану з жовтковим кремом.
Промазати коржі кремом. Прикрасити зверху шоколадом тим що залишився.
http://cookbook8382.blogspot.com/
https://www.facebook.com/
https://www.pinterest.com/
https://plus.google.com/
https://www.instagram.com/
https://twitter.com/
- 2 білка
- 4 яйця
- 110 г цукру
- 2 ст л розтопленого масла
- 1 ч л ванільної асенсії
- 3 ст л муки
- щіпка солі
- 1/2 склянки меленого маку
- 1 ч л розпушувача

Крем:
- 250 мл молока
- 1 лимон (сік і цедра)
- 2 ст л крохмалю
- 75 г цукру
- 2 жовтка
- 100 г білого шоколаду
- 250 мл вершків
Тісто: Взбити яйця і білки з цукром. Додати масло, асенсію, мак, просіяну муку з розпушувачем і з сіллю. Акуратно перемішати. Викласти на бляшку. Випікати 7-8 хв 200 градусів до золотистої скоринки. Накрити папером, звергу рушничком так дати охолонути. Розрізати на 3 полоски.
Крем:Змішати цукор, жовтки, молоко і крохмал. На маленькому вогні постійно помішуючи, довести до кипіння.Додати 80 г шоколаду цедру і сік лимона. Проварити до загустіння. Протерти через сито щоб не було грудочок, охолодити.
Взбити вершки і сметану з жовтковим кремом.
Промазати коржі кремом. Прикрасити зверху шоколадом тим що залишився.
http://cookbook8382.blogspot.com/
https://www.facebook.com/
https://www.pinterest.com/
https://plus.google.com/
https://www.instagram.com/
https://twitter.com/
Коментарі
Дописати коментар