Торт "Цариця Естер"

https://twitter.com/Тісто:

  • 2 білка
  • 4 яйця
  • 110 г цукру
  • 2 ст л розтопленого масла
  • 1 ч л ванільної асенсії
  • 3 ст л муки
  • щіпка солі
  • 1/2 склянки меленого маку
  • 1 ч л розпушувача

Крем:

  • 250 мл молока
  • 1 лимон (сік і цедра)
  • 2 ст л крохмалю
  • 75 г цукру
  • 2 жовтка
  • 100 г білого шоколаду
  • 250 мл вершків


Тісто: Взбити яйця і білки з цукром. Додати масло, асенсію, мак, просіяну муку з розпушувачем і з сіллю. Акуратно перемішати. Викласти на бляшку. Випікати 7-8 хв 200 градусів до золотистої скоринки. Накрити папером, звергу рушничком так дати охолонути. Розрізати на 3 полоски.
Крем:Змішати цукор, жовтки, молоко і крохмал. На маленькому вогні постійно помішуючи, довести до кипіння.Додати 80 г шоколаду цедру і сік лимона. Проварити до загустіння. Протерти через сито щоб не було грудочок, охолодити.
Взбити вершки і сметану з жовтковим кремом.
Промазати коржі кремом. Прикрасити зверху шоколадом тим що залишився.
http://cookbook8382.blogspot.com/
https://www.facebook.com/
https://www.pinterest.com/
https://plus.google.com/
https://www.instagram.com/
https://twitter.com/

Коментарі

Популярні публікації