Торт "З маково-горіховими кульками."
Форма 24-36 см
Коржі:
Коржі:
- 1 скл. маку
- 1 скл. цукру-пудри
- 2 яйця
- 1 скл. мелених горіхів
- 200 г цукру
- 1 яйце
- 150 мл молока
- 350 г масла
- 1 пакетик ванільного цукру
- 1 ст. л. коньяку
Амоній розвести у сметані. Білки збити з цукром,додати по одному жовтки,сметану з амонієм,борошно. Розділити тісто на три частини. Форму застелити пергаментом,викласти одну частину тіста. На тісто акуратно чайною ложкою викладати маково-горіхові кульки на відстані 1,5 -2 см одне від одного. Так спекти 3 коржі.
Макові кульки:
Мак запарити, втерти або змолоти. Додати цукор-пудру,яйця,горіхи.
Крем Шарлот:
Злегка збити яйце із молоком в каструлі до повного перемішування (не в піну). Всипати цукор і поставити на вогонь, довести до кипіння і варити ще 5 хв. Сироп охолодити, накривши плівкою. Масло кімнатної температури добре збити. Збивати, додаючи по одній столовій ложці сиропу,ванільний цукор. Вкінці додати коньяк.
http://cookbook8382.blogspot.com/
https://www.facebook.com/
https://www.pinterest.com/
https://twitter.com/
https://plus.google.com/
https://www.instagram.com/
Коментарі
Дописати коментар