Вологий шоколадний пиріг

(Всі виміри стаканом 200 г)
Борошно 1,5 ст.
Какао-порошок 3 ст.л.
Сода 1 ч.л.
Сіль 0,5 ч.л.
Цукор 1 ст.
Олія 1/4 ст.
Вода 1 ст.
Ванільний цукор 1/2 ст.л.
Білий винний оцет або лимонний сік 1 ст.л.
Розчинна кава 1/2 ч.л.
1. Розігріти духовку до 180°С. Вистелити форму для випічки пергаментом.
2. Змішати борошно, какао, соду і сіль. В окремій мисці змішати цукор, воду, олію, оцет або сік і каву (збити, поки цукор не розчиниться)
3. З'єднати обидві суміші до однорідної маси.
4. Перелити тісто в підготовану форму і випікати ~35-40 хв.
Хочу зауважити, що час випічки в основному залежить від вашої духовки, тому готовність пирога краще провіряти дерв' янною паличкою через кожні 15-20 хв.

Коментарі

Популярні публікації